Novi/stari forum

A-ha… pošto imam blocker nisam ni skužio da imaju banere.

Mozda bolje ne - tamo je svakako previse AI generisanih korisnika u zadnje vrijeme, if you know what I mean :smiley:

BTW. kod mene nema Pozivnica opcije

1 Like

OK a tko je to postao vlasnik onog foruma i stranice?

Neki Litvanac, na osnovu profila na forumu…

Mozete provjeriti whois info na dns.hr

Novi vlasnik prodaje SEO, affiliate i content usluge kladionicama. Ne znam kako mu se ova akvizicija uklapa u trenutni posao…

Anja potvrdio da je legit.

Zdravo bili dobrI ljudi. @webmajstor ne vidim opciju pozivnice sa mobilnog, a laptop se ne pali dok se more ne oladi. Inače postadoh i ja transdžender anja1 nik mi je na starom forumu

Mišljah dodat to pored imena ali ne umijem. Čisto da se zna pod kojim sam nikom pisao na starom forumu

1 Like

Bilo bi dobro i ostali koji su promjenili nik da dopišu na profil pa da se zna ko je ko

Kod mene je barem jasno, isti avatar samo skratio iz spiderman u spider :slight_smile:

Edit: Vidim procurio je na starom forumu link za novi.

Ma niko to ne održava više. Šteta što je i forum prodan. Trebao je forum odvojiti od geek-a na ovu domenu i ostaviti ga.

Svakako od njega nije bilo zarade neke :face_with_raised_eyebrow:

Ali nije naše da sudimo svak radi sa svojom imovinom što želi. Tako i steel ne zamjeram mu, ali opet napominjem šteta s obzirom da smo tu bili okupljeni i družili se.

2 Likeova

I ja sam istog mišljenja. Ja bih tako uradio da sam vlasnik nekog sajta i foruma. Al verovatno su mu tražili u paketu sve i time je sigurno dobio na većoj ceni.

Da ali nemaju koristi od foruma ako na forumu nema aktivnih ljudi.

Za 2 mjeseca neće biti nikoga. Vidiš da se zadnja 2 mjeseca samo fb stranice i adsense računi prodaju. Nema kvalitetnih tema.

2 Likeova

@Zdenga Da to je tačno dobro si primetio! Eto.. za mene je stari forum bio jednostavno veeeliki izvor znanja , profesionalne razmene mišljenja. Odličnih nekih (za mene ) ideja kako ljudi zarađuju na internetu i čime se sve bave.

Stvarno mi je dosta pomogao i drago mi je da sam upoznao (online) ljude profesionalce (bez obzira na nacionalnu pripadnost) koji znaju da rade i zarade dobre novce na internetu.

Nadam se da će ovaj novi forum zaživeti onako…pravo. Da će se dobro SEO optimizovati da ga što veći broj ljud pronađe preko neta i učestvuje u kvalitetnim raspravama i da potraje što je najbitnije.!

4 Likeova

I ja sam nadošao na mnogo ideja samo na račun foruma, tako da takve stvari neće izumrijeti tek tako. Ko želi i ima volje tražiće znanje ili ga dijeliti i na taj način…

1 Like

Hvala na pozivu. Nadam se da će potrajati…

1 Like

Hah tek sad vidim da je na drugom forumu background webmajstori.net tekst

pozdrav svima i hvala na pozivu

2 Likeova

Kolega @musliamar jesi ti ovaj iz Bijeljine sto su te United Media i Dragan Bjegrlic ganjali za serije. Ne sjecam se starog nicka na forumu sto si imao na onoj temi gdje se raspravljalo kad su ti doxali nalog? Vidim po vijestima da si oslobodjen optuzbi i da nisu mogli dokazati nista, plus vecina novina nije objavila demant i da si ih dobio na sudu.

Imas li volje da nam ispricas tu sagu, vjerujem da je izuzetno zanimljiva i jesi ih ganjao za kakvu odstetu?

4 Likeova

Poslao sam i ja par pozivnica na ovaj novi forum.Za ljude koji su O.K. Vidim, ima njih još na starom forumu kako-kad, uletim pojave se stari članovi koji retko dođu. Mislim vredi i njima poslati pozivnice.

2 Likeova