jos nije gotovo jer jos nije pravosnazno pa necu puno pisati
najveci problem je u tome sto je dopisnica federalne novinske agencije (FENA) iz banjaluke napisala moje puno ime i prezime i to objavila kao agencijsku vijest … svi drugi mediji prenose vijesti od novinskih agencija i automatski su i drugi prenijeli moje puno ime i prezime
u bih postoji Kodeks za stampane i online medije Vijeca za stampu … i objavljivanje punog imena i prezimena prije pravosnazne presude (ili makar prije dizanja optuznice) nije u skladu sa tim kodeksom ali sta mozes ocekivati kada entitetska novinska agencija ne postuje kodeks vijeca za stampu
tako su htjeli da postignu odredjeni efekat, i nakon par sedmica/mjeseci obrisali su (ili izmijenili) sve clanke u kojima se nalazi moje puno ime i prezime … a da ne spominjem da je u tim tekstovima bilo 80% neistina … novinarka napise da je to saznala “nezvanicno”, “izvor iz istrage” … a ustvari je izmislila ona ili je izmislio onaj koji je njoj ispricao te lazi
da se to nije desilo mozda nikad ne bih poceo da ucim javascript i react … evo sad rokam nextjs vec skoro dvije i po godine
nisam spominjao ni njemacku ni saradnju ni njih hahahah ne sjecam se da jesam … jedno vrijeme nisam bio na forumu i ne znam da li je neko zlonamjeran sa jednokratnih profila sta pisao ali ja nisam haha
bio je neki lik na slovo r i bio baš aktivan mešu 5 najaktivnijih i korisnijih u jednom periodu recimo prije 3-4 godine i onda je obrisao akaunt. samo se sjećam da je akaunt na r bio i da je musliman iz republike srpske, nije bitan detalj ali eto zapamtih to, čini mi se oko filmova da je imao sajtove, mada nisam ni 90% siguran nisam ni u šta
neko je na starom forumu otvorio temu i napisao da je to moj nalog
znamo se, iz istog smo grada, nakon covida je otisao u njemacku, zivi na sjeveru, radi u servisu i popravlja brodske motore .. ziv je i zdrav ali ga web sajtovi vise ne interesuju
Ma sad nisam siguran, časna riječ, ima dosta otada.
A bio mu je drugačiji nick i nije mi htio priznati da to nije on, ali nisam uopće dvojio, imao je svoj stari avatar čini mi se.
Možda je to čak bio Forum.hr, tamo se ni ja ne zovem kao ovdje i na prošlom Forumu, a ni kao na “onom drugom Forumu“.
P.S. A kad nas Google indexira pa Ruin vidi koliko pišemo o njemu, možda se ušteka i ovdje. Pa možemo malo chatat i o brodskim motorima. U svaštari.