Ima li itko iskustva sa njihovim spajanjem na 3rd party shopa kako to oni zovu.
Dakle samo cijene i količine.
Čitam njihovu dokumentaciju, razumijem, no nemam pred sobom sami program da vidim koje su opcije, pa ako netko ima iskustva.
Nepoznati su mi u tom dijelu posla, guraju svoje riješenje koje su radili kažu 5 godina, i onda vidim da je to Woocommerce mutlisite na amazonu….
Pa tipa ako želiš se spojiti svoj dućan, priča je zaboravi svoj dućan mi imamo Woocommerce spojen…
Da, iskustvo u radu s korisnicima (na našim Windows serverima) koji koriste Wand 12+ godina.
4D ekipa uvijek komplicira i gura svoja rješenja. Pišu kilometarske mailove u kojima ništa konkretno ne kažu.
Daleko od toga da ih pljujem - imaju svoj stil i drže ga se. Njihov program, njihova pravila. Svakako na HR tržištu postoje bolja i jednostavnija rješenja. Ljudi su robovi navika.
Ugl. sve si dobro skužio, i njihov Woo multisite na Amazonu. A tek cijene ”održavanja” takve web trgovine su priča za sebe.
Teško ćeš implementirati njihovo rješenje bez (kako to oni zovu) 4D Wand IMC.
Za cijenu pitaj i uvijek budi spreman na probleme u komunikaciji Wand→Woo. Jednostavno, takav im je sustav.
LP
Pozdrav,
nisam vidio poruku prije.
Dućan je OpenCart 3.
Ja od njih samo trebam neki izlist, cijene količine.
Vidim u dokumentaiciji da to nude. NO kako sam naveo, pričam s njima i kažu da ja za njih “ne postojim”. Njihove riječi.
Također poštujem rad i pravila, ali neka komunikacija za firmu koja toliko postoji me šokirala.
Dakle onda od njih treba se tražiti da se napravi neki sistem koji onda isporučuje neki json, xml ili nešto, pa onda ja mogu s tim što želim?
Trenutno me zanima samo jednosmjerna komunikacija.
Imaš iskustva u tome s njima?
Imaš PP.
Kako već rekoh, za njih je nuklearna fizika izvoz u json, xml, csv…
Glavni problem s kojim smo se mi susretali je nepostojanje klasične MySQL/MSSQL baze podataka iz koje se ovi podaci lako izvuku.
Onda se radi kemija za konverziju njihove para/kvazi baze u npr. MSSQL format, pa tek onda izvoz u oblik prihvatljiv za uvoz i obradu u npr. OC.