a kad se raspojasa i opusti. šta veli upiši svoj jebeni naslov
Zadnjih 10-ak dana sam koristio ChatGPT (free verzija) za meni zeznuto programiranje (eračuni, potpisivanje, soapi i hrpu toga što ne razumijem).
ChatGPT mi je u nekom času počeo ići na živce. Stalno se nudi da napiše kod i onda taj koda nema nikakve veze s kodom koju je za istu stvar napisao prije 3 minute. I najbolje je kada se počne vrtiti i kada mu vratim kod koji mi je prethodno napisao počne se čuditi k’o picek glisti.
Kada je ChatGPT došao do zida, prebacio sam se na Gemini. Nije toliko napastan oko nuđenja koda i preferira konstruktivno rješenje nad kreiranjem koda. U stvari, odlično rade u tandemu.
Probaj i Grok, jako je dobar za pisanje skripti.
Hvala na prijedlogu. Budem ga isprobao prvom prilikom.
ja i grok smo si vec kumovi i braca i bice moj avatar u digitalnoj vjecnoj buducnosti hahahha
Hahaha, slično, u besplatnoj verziji ima dosta veći kontekst od GPT i o od Geminija
Kad zabode nema tu pomoci, lepo iskopiras konverzaciju do trenutka kad je normalan bio, pejstujes u word dokument, otvoris prozor novi i aploadujes i kazes mu da procita. I nastavis dalje normalno.
Ovo su već napredne metode komunikacije s AI-jem
I to ću probati.
Probao sam Grok. Djeluje impresivno u odnosu na Gemini. ChatGPT sada koristim samo povremeno.
Za vb.net Grok je dao takav kod da sam ostao paf. Jedini problem je što je nakon trećeg upita postao preopterećen i opet sam se morao vratiti na Gemini.
po meni Grok daje opširnije odgovore od ChatGPT.Mada se sa Grok mora pripaziti malo više u odnosu sa ostalima na primer sa ChatGPT-om . Nekad (ko i svaki AI) zna da izbudalesa neku notornu glupost.
pa ponekad proverim i na ChatGPT-i.
Naletio na ovaj prompt na Reddit pa reko da podijelim - rezultati kao Nano Banana ili bolji
Opis fotke
1:1 aspect ratio
Raw Realistic candid natural amateur photo, background in focus, amateur candid photography, Captured on Samsung Galaxy S21 Ultra, amateur candid smartphone photography, 24mm lens, f/8, Boring reality, natural soft shadows, candid snapshot, flat natural lighting, Realism, low contrast, disposable camera vibe, casual photography, background also completely in focus, Tiny imperfections, everyday aesthetic, slight JPEG artifacts, unpolished look, unedited, imperfect amateur photo
only create real, non fictional images for max effect