Tema posvećena raspravama o kretanjima na tržištu kriptovaluta, s naglaskom na Bitcoin i altcoine.
Ovdje se mogu dijeliti analize, vijesti, predviđanja, ali i osobna iskustva vezana uz ulaganja, trgovanje i korištenje kriptovaluta.
Pozivaju se svi zainteresirani za svijet kriptovaluta da se uključe u diskusiju, postave pitanja i razmijene svoja znanja i stavove.
Svrha teme je potaknuti konstruktivnu raspravu i bolje razumijevanje dinamičnog tržišta digitalnih valuta.
‘Dovatilo me” utoliko sto sam bas tad bila pred monitorom i gledala sunovrat i cekala sta ce Trump sljedece prosra, live. Dokupila MARA (akcija minera) i jednu kinesku, jer sam tu imala kes. I sinoc to prodala.
Bottom is in, ide sad rast do 105-110k ovisi gdje će bit EMA 50, kroz taj rast BTC dominance pada i kreću altovi prema gore, BTC kad pređe 100k opt ide hajp, vraćaju se ljudi i kupnje i to je kra, jer kad dođe do 50EMA kreće pad na dolje i potvrda da je bear, do cca 10. mj 26. pad i onda ponovno krećemo prema gore.
To mi je najrealniji scenarij trenutno. Naravno, jedna vijest može promijeniti sve trenutno, da Amerika objavi da kupuje BTC i slične stvari. Ali, trenutno mi situacija izgleda ovako.