Danas kad postajem

the master of čete agenata, dajem časnu mastersku riječ

da ću ih postrojiti, poslati u akciju,

i nikad se više neću vraćati na ručni rad.

Pionirski dani su iza mene. Agent era has begun.

može li se šta tako činjeti konkretno sa tim agentima da oni rade i donose pare? jesi ih uposlila?

Nisam jos. Tek tada testiram i imam gotove neke dijelove procesa za koje sam uradila skripte. Ali čudo sta AI može u medjuvremenu. Radim za sad sa open AI, Claude i skriptama

Dosta toga AI može da uradi meni je napravio dva plugina wp za igrice hehehe :slight_smile:
Samo treba voditi računa koji je bolji.Meni je chatgpt uvek bio bolji za kodiranje nego bilo koji drugi

Koje i kakve igrice praviš?

Ma proste jednostavne ništa komplikovano, više kao mozgalice.

Vidiš mene je gemini tako vrteo satima u krug gnjavio za wp plugin koji je napravio. Nije hteo da izabaci pravilan kod na kraju ja kopiram zadnji kod koji sam dao gemini kod chatGPT-a i on ga popravi iz prve!

Doduše nisam nikad probao niti znao Claude.Ali sad ću ga malo istestirati na raznim poljima.

Eto menu Gemini super za igrice i mozgalice, stim sa ja i sam ga malo poguram, tj napišem neke dijelove, ali sve radi super.

1 lajk

Claude se isplati probati za kodiranje svakako. Imaju i dokumentaciju, ko hoće školski da prodje prije rada.

Ja sam upravo paralelno radila sa Claude, i Chatgpt, obe plaćene varijante, I gemini free verzija. Claude je najčistiji kod kodiranja. Ipak tamo gdje je zapeo, Chatgpt je znao naci rješenje, I obrnuto. Claude stavlja ograničenje I brzo se istroši. Kod Chatgpta nisam udarala na ograničenje.
Gemini nisam koristila za kodove. Koristim s djecom i učim ih da koriste za slikanje stranica iz knjiga i da im Gemini sve pojasni što im nije jasno kod učenja. Na kraju kažu da im napravi kviz sa 30 pitanja s pojašnjenjem. Super stvar i nikad nije javio da je limit.

Chatgpt je neupotrebljiv u free verziji

1 lajk

Poptuno se slažem s tobom.

Po meni, koliko sam radio s gemni, gemini mnogooo greši u nekim banalnim stvarima , da je čovek, rekao bih da jednostavno nekad “odluta s mislima” ili počne da lupeta teške gluposti.

Bilo kako bilo kad spojite i naravite neku mućakalicu od svih ti AI alata na kraju ipak ispadne onako kako se zamislilo ili želeli da se odradi.

Jel gemini koristite kroz ai studio?

1 lajk

Ja koristim Gemini u VS Code (Cline AI agent)

Odlično radi. Razmišlja, predlaže, i pamti što se radi u kojem projektu.

1 lajk