Ono što bih istaknuo: Igra forsira neprekinuti niz točnih odgovora kroz drugačiji sustav bodovanja i nagrade u vidu raznih bonusa. Dugi niz točnih odgovora otključava bonus izazov, poput anagrama, foto asocijacije ili spajanja parova. Možete vidjeti koliko su drugi igrači bili uspješni na istim pitanjima.
Baza s pitanjima je za sada ograničena na 500-tinjak pitanja. Punjenje baze s pitanjima tek predstoji a ovo je samo za testiranje.
Ukoliko ovu igru želite integrirati na svoju web stranicu javite se u inbox za embded kod.
U planu imam još napraviti anti-repeat sustav za pitanja, daily challenge i PvP mod i tada će to biti zaokružena cjelina i pravi bombon od kvizaške igre.
Od vas očekujem povratne informacije. Zanima me baš sve. Da li vam se sviđa izgled, efekti i da li vam je igra zanimljiva u pogledu igrivosti (vuče li vas da ju odigrate još jednom). Pišite u komentare ili inbox .
Mah… pokušao sam nekih novina da uvedem na site da ljudima bude zabavno a i da se zadrže duže.
Ovo što si ti napravio je odlična stvar! Iskreno, sviđa mi se! Nabaciš još par tih takvih online igrica i imaš lep neobičan sajt, za koji verujem bi se našli posetioci.
P.S. video sam par portala konkretno u Srbiji da se okreću tom nekom ajd da kažem enigmatskom svetu.
Top! Jedna sugestija, malo jokere smanjit ili stavit jedan pored drugog, ovako trenutno nakon svakog pitanja treba skrolat dolje da se stisne sljedeće, pa onda opet gore da se odgovori. Ili samo dignut sljedeće pitanje gumb gore, iznad ovog odgovori ostalih igrača. Ovo je na laptopu što vidim, bez skrolanja slika.
Za početak možda je bolje igru postaviti lijevo a cijeli tekst desno mislim na desktop verziju. takodjer na mobilnoj verziji fokus na igru a ne na tekst.
Pitanja i odgovore u bazu a ne javno. Također način bodovanja koliko vidim po source codeu rezultat se šalje preko admin-ajax.php Korisnik može otvoriti konzolu i promijeniti points, stats.correct, stats.wrong, pa poslati lažan rezultat.
Tačnost rezultata bi ostavio serveru da provjeri a ne unaprijed ti da serviraš
Puno sam razmišljao o tome kako zadržati sve a da opet na mobitelima bude sve vidljivo bez skrolanja. Jako mi je bitno da se prikaže postotak točnih/netočnih odgovora ostalih igrača, kao i dodatno objašnjenje pitanja i/ili odgovora. Na žalost prikazati sve i zadržati vidljivost bez skrolanja nije moguće. Eventualno da džokere prikažem kao ikone. To bi oslobodilo dosta prostora, ali opet ovako s tekstom igraču je odmah jasno što džokeri predstavljaju. Teška odluka Inače, skrolati je potrebno samo dolje do gumba ‘Dalje’. S novim pitanjem se igra automatski pozicionira skroz gore. Također, na mobitelima kada se igra pokrene automatski se sakrije lijevi stupac/kolona i igra je stalno u fokusu.
Hvala za ‘Top!’ poguranac i hvala za sugestiju. O oveme ću još svakako morati dobro razmisliti.
Na mobitelima kada se igra pokrene automatski se sakrije lijevi stupac/kolona s tekstom i igra je dalje stalno u fokusu. Ili si mislio da uopće ne prikazujem tekst?
Ovo si dobro primjetio i taj dio ću svakako doraditi. Hvala!
volim kvizove ali bukvalno ne vjerujem da bi se ikad vrno na ovakav sajt. nekako mi je previše prost i nema mi ni vizuelno nešto da me privlači niti takmičarsko kao ni neku zanimljivost. dakle odigrat jednom dva put i više nikad. ali nikom ne bih spomenuo niti preporučio niti link podijelio. nije ovo sad loše ali ne vidim da ima išta posebno da izdvoji ovakav kviz. ako već voliš kvizove i želiš kviz da napraviš a da on ima šansu da zaživi onda mora tu da ima neki takmičarski momenat najbolje da imaju igre za dvoje ili grupe i liga i da vizuelno prate slike pitanja i da bude složeniji kviz ne suvi tekst i pitanje odgovor. ovakvih kvizova ima tona čak i mnogo zanimljivijih koje prave kvizaši i đe se odmah u sastavljanju pitanja vidi to kvizaško u odnosu na ovaj kviz (a čak ni ti kvizovi nisu zaživjeli nit su nešto popularni). na aistudio gemini ispljune ovakav 90% kviz isti za minut poslije proširuješ bazu s pitanjima brzo i lako isto gemini
opet da ponovim da ne bude da pljujem nije ovo loše ali nije ni nešto pamtljivo i nije nešto što zaslužuje cijeli sajt niti nešto da se iole razlikuje od ranijih kvizova ili da je po nečemu bolje upečatljivije… ovako ova suva znanje pitanja su baš takva suva i poslije određenog nezanimljiva i dosadna
nadam se da nisam pregrub bio, moje lično mišljenje samo, može lako biti pogrešno
Meni kviz izgleda zanimljivo, međutim treba tu još mnogo toga da prati kviz, da bi opstalo. Što se tiče varanja, tu nema pomoći, oni koji žele da varaju oni će uvijek varati. Kviz je igra čojstva i junaštva, takmičenja sa samim sobom. Kako si planirao, ako si planirao, monetizovati kviz.