Facebook i smanjenje dosega na stranicama

Ova tema namijenjena je raspravama o nedavnim promjenama u dosegu objava na Facebook stranicama.
Sudionici mogu dijeliti svoja zapažanja, iskustva i moguće razloge zbog kojih je došlo do smanjenja dosega, kao i strategije za prilagodbu i povećanje vidljivosti.

Pozivaju se svi koji upravljaju Facebook stranicama ili se bave digitalnim marketingom da iznesu svoja mišljenja i savjete.

Cilj je bolje razumjeti situaciju i zajednički pronaći rješenja za učinkovitu komunikaciju na ovoj društvenoj mreži.

Ima li neko reacha na linkovima? Ovo link u komentaru ima reacha, ali slabo klikova na link. Reels dobio pola miliona pregleda, a samo 2k klikova.

Propast teska, mene mjesecima jebu sa suspenzijom preporuka tad bude mrtva stranica..

Ima li neko sreće sa linkovima, da mu idu viralno?

Možda je offtopic, primetio na onom starom forumu dosta ljudi prodaju FB stranice što je neki zabrinjavajući trend. Jer vidim masu njih koji sad prodaju baš onako užurbano

Jel iko uspio naci rjesenje za suspendovane preporuke? Na reditu se na stotine zale na ovu sitauciju. I ja imam xx pogodjeni stranica