Jučer i danas osjetim drastičan pad posjete. Ne kužim, jeli ovo od prošlog Core Update-a ili se nešto novo kuha?
I kod mene je pad. Nije strašno, ali jedno 20% manje. Možda je to doba godine. Kažu da je narod najdepresivniji polovinom januara.
držim fige da je to… ![]()
Ipak, kod sebe primijetim dosta ovaj pojam kanibalizacija SEO kanibalizacija: Detaljan vodič kroz pojam, rješenja i prevenciju - Webmajstori.net
to ću morati polako riješiti. jednostavno ne da mi se bilježiti što sam objavio a pamćenje mi nije najbolje. Uhvatim se da ponavljam jedno te isto…
Ja se još nisam oporavio od onog update-a 2025 godine a već je došao novi ![]()
Ali i dalje sam optimističan ![]()
Prebacio sam sajt na next-js i odradio sve kako treba tako barem kaže codex terminal sajt trenutno leti ![]()
Imam nekih retardiranih grešaka u search console koje pokušavam riješiti, i za dva tri mjeseca očekujem barem 50% povrat posjete ![]()
7 postova je spojeno u postojeću temu: Headless WordPress + Next.js: Arhitektura za vrhunske Core Web Vitals rezultate
O da, počeo je novi google update, vidim da za sada sve je povilenilo. Neki umrli sajtovi se dižu, hoće li tako opstati, ko zna. Ahref pokazuje ogromne poraste domen rejtinga, tipa sa 4 na 25.
Mislim da ovo nema veze sa Core Updateom
Moguće. Ne znam, imam pet svojih sajtova, projekata, jedan je skroz nov, pa ga ne računam, ostala četiri imaju porast rejting domena u zadnjih par dana drastičan. Tipa sa 4 na 25. Sa 1 na 9 i tako. Nešto se događa.