Masovna prijava instagram profila?

Zna li neko kako funkcionisu ove skripte za mass report profila. Treba mi ovako nesto hitno da ugasim jedan profil koji je napravljen prije 5 dana.

Naime imam offline posao i radnik koji je radio za mene napravio profil sa istim nazivom, razlika u donjoj crti i poceo se da radi isti taj posao.

Ima li ko rjesenje ili nesto drugo, prijavio sam i instagramu pa vidimo…ne smeta meni sto ce on to isto radit nego sto se sluzi mojim imenom.

Da li koristi tvoj logo ili se predstavlja kao tvoj biznis?

Koristi moje slike i naziv, logo i nemam u ovom poslu

Mislim da bez trademarka ništa ne možeš učiniti. Meni se nešto slično kao tebi desilo čovek je pokupio ime mog sajta (od reči do reči) i napravio istagram nalog.

Kada sam se žalio (jel..nekad davno tako nekako čini mi se pre 5 godina )rekli su mi ako imate trademark onda možemo ukloniti stranicu .

Moze sigurno mass reportom jer je nov profil. Zato i pitam kako funkcionise, a sa metom cu probati pdv rjesenjem i fakturama. Ni ja ne ocekujem najbolje ali eto

1 lajk

Verovatno može. Kontaktiraj instagram podršku kroz poslovne kanale (Business Support)

Ja se nadam da ćeš uspeti rešiti tog idiota, držim ti fige.

1 lajk

Jos mu normalno napisao da stavi nesto drugo i da radi ne zanima me, ali nece. Vidjet cu sta moze s podrskom ako ne uspijem placma dobro ko ovo moze rijesiti.

1 lajk

Da ti ne kvarim post.Samo da dodam . Ja sam isto tako prošao ko ti. Još me je frajer napao I napi**kao kaoo da sam ja njemu oteo ime a ne on meni.

Uspio sam ga natjerati da promjeni ime👍

2 lajka

Pa ako koristi tvoje (autorske) slike mislim da bi ga mogao na konto toga ugasiti.

Drago mi je da si uspio naci rjesenje

1 lajk