Mydataknox ne radi danas

Koristim mydataknox zadnje 3 godine za hosting moje poslovne stranice. Nikad problema.
Ali, danas je problem. Cijeli dan. Server je nedostupan, ne mogu primiti ni poslati email, a radi se o poslovnoj stranici i poslovnoj adresi.
Služba za korisnike se ne javlja na telefon.
Sad… jedan dan off u 3 godine ne bih nazvao nepouzdanom uslugom. Ali kako se radi o poslovnom računu, mnogo je nezgodno. :man_facepalming:
Ne tražim ništa, samo kukam. :sweat_smile:

Nije im to prvi put ove godine. 13.01. su imali downtime od par sati.

Jel? Onda je to strofakata. Evo cijeli dan danas ne radi.
Ma… u 5. mjesec ističe hosting, čisto sumnjam da ću ga produživati kod njih. :man_facepalming:

Shit happens.

Imali smo i mi početkom 12/2025 L4 DDoS usmjeren na naše web/email HR1/HR2 servere. Izmjereno 6+ Tbps prije nego je FW zakucan. No, riješili smo problem za 25 minuta.

Cijeli dan je ipak too much.

Kad pokušam pristupiti svojoj stranici dobijem:

A na mydataknox.com piše da imaju “tehničkih problema” u data centru.

:monkey:

edit: trenutno se mogu ulogirati u svoj account, ali nemam pristup cpanelu niti emailu.
Cirkus kolorado.

Kakav je traceroute output (prema svojoj domeni)?

Imaš li tamo neki support ticketing?

Ne znam i ne analiziram lokalnu konkurenciju, ali mi imamo javno posložen Service status.

Znači, evo opet ne radi. Ni moja stranica, ni email, ni mydataknox.com
Ovo je drugi dan da mi ne radi poslovni email. Očito neću čekati 5. mjesec da se prebacim negdje. :man_facepalming:

Support ne pomaže. Uglavnom se ne javljaju na telefon, a kad se jave, kažu da rade na otklanjanju poteškoća i ne znaju kad će biti riješeno.

Uh, onda je stvarno grdo.

Tko zna sto ih je zadesilo. Nadam se da imas backup svega…