Nogometni portal Nogometni stadion

:soccer_ball: Dobrodošao na portal Nogometni stadion – tvoju ultimativnu destinaciju za nogomet! :soccer_ball:
Najbrži put do najnovijih nogometnih informacija, analiza, transfera i prave navijačke zabave!

:bar_chart: Vijesti i transferi
Prati najnovije vijesti iz hrvatskog i svjetskog nogometa – od HNL-a do najvećih europskih liga. Budi prvi koji zna što se događa u svijetu lopte!

:fire: Fan Zona
Zabava za prave navijače! Sudjeluj u tipovanju, anketama, raspravama, osvajaj nagrade i opusti se u posebnoj sekciji Off-topic kafić. Ovdje se nogomet živi 365 dana u godini!

:speech_balloon: Zajednica
Postani dio rastuće zajednice ljubitelja nogometa — komentiraj, raspravljaj, dijeli mišljenja i pokaži da znaš nogomet.

:e_mail: Pretplata
Primaj najvažnije nogometne vijesti i prijelaze izravno u svoj inbox — bez propuštanja!

:soccer_ball: Nogometni stadion – sve za navijače, sve o nogometu!

Molim kontruktivne prijedloge za nadogradnju i unaprijeđenje portala. Hvala svima

https://nogometni-stadion.com/ malo smo uredili portal Nogometni stadio. Molim vas konstruktivne kritike

Dobro izgleda, pogotovo jer za sad nemate oglase

Moj predlog stavite u header sajta neku neutralnu boju na primer belu ili vidite kako bi stajala neka zelena boja . Naslov posta isto tako neku tamno zelenu varijantu boje:
Homepage meni povećajte font slova barem 17px , 12 px je premalo

Sve u svemu ostalo je ok barem meni sad za sad.

1 Like

Hvala..Imamo i skupljanje sličica igrača u album

Hvala na konstrukcijskoj kritici

1 Like

šta mislite o ovako nekakvoj boji

kako se čini? nekak mi se zelena ne uklapa u ostale boje

1 Like

ajd vidi sad stranicu…

Kod mene se stranica još nije refrešala kad uđem na sajt ali ta boja header-a je uredu ! Izbegavaj tamnije nijanse na sajtu ipak reč je o sportu

jel na mobitelu gledaš ili?

desktop al evo baciću oko na mobi

ovaj i tekst font je sad

koliko ja vidim header sajta je beo na mobi sajtu (kao i na desktop verziji) Na mobi varijanti sajta nemaš meni “hamburger” nigde postavljen ispravi to?

ima ali je bijel..moram popraviti to…kak ti se čini header…i ubacio sam da je logo crven sad…

Da je moj sajt ja bi stavio zeleni header da razbije tu belu monotoniju sajta a beli logo sajta. Slobodno povećaj taj logo da bude vizuelno upamtljiv ovako je premalen gotovo se izgubi u header-u sajta

koju nijansu zelene boje jel bi mogao HEX da pošalješ nijenase..i rješio sam hamburger

header možda ovako nešto boja #10aa0b font menija može biti crn ali veći font mu udari na desktop verziji a na mobile stavi neki srednje veličine da ljudi koji slabije vide “nabodu” menu

Za naslovi članaka igraj se malo sa bojama pa sam vidi ili ostavi tako kako je , crnu

1 Like

Hvala na pomoći ……20 znakova

Možda bi valjalo i suzit header?

1 Like