Dobrodošao na portal Nogometni stadion – tvoju ultimativnu destinaciju za nogomet!
Najbrži put do najnovijih nogometnih informacija, analiza, transfera i prave navijačke zabave!
Vijesti i transferi
Prati najnovije vijesti iz hrvatskog i svjetskog nogometa – od HNL-a do najvećih europskih liga. Budi prvi koji zna što se događa u svijetu lopte!
Fan Zona
Zabava za prave navijače! Sudjeluj u tipovanju, anketama, raspravama, osvajaj nagrade i opusti se u posebnoj sekciji Off-topic kafić. Ovdje se nogomet živi 365 dana u godini!
Zajednica
Postani dio rastuće zajednice ljubitelja nogometa — komentiraj, raspravljaj, dijeli mišljenja i pokaži da znaš nogomet.
Pretplata
Primaj najvažnije nogometne vijesti i prijelaze izravno u svoj inbox — bez propuštanja!
Nogometni stadion – sve za navijače, sve o nogometu!
Molim kontruktivne prijedloge za nadogradnju i unaprijeđenje portala. Hvala svima
Moj predlog stavite u header sajta neku neutralnu boju na primer belu ili vidite kako bi stajala neka zelena boja . Naslov posta isto tako neku tamno zelenu varijantu boje:
Homepage meni povećajte font slova barem 17px , 12 px je premalo
koliko ja vidim header sajta je beo na mobi sajtu (kao i na desktop verziji) Na mobi varijanti sajta nemaš meni “hamburger” nigde postavljen ispravi to?
Da je moj sajt ja bi stavio zeleni header da razbije tu belu monotoniju sajta a beli logo sajta. Slobodno povećaj taj logo da bude vizuelno upamtljiv ovako je premalen gotovo se izgubi u header-u sajta
header možda ovako nešto boja #10aa0b font menija može biti crn ali veći font mu udari na desktop verziji a na mobile stavi neki srednje veličine da ljudi koji slabije vide “nabodu” menu
Za naslovi članaka igraj se malo sa bojama pa sam vidi ili ostavi tako kako je , crnu