O mobilnim aplikacijama

Vjerujem da mnogi od vas imaju svoje mobilne aplikacije, :wink:

android i (ili) iPhone, vezano za website ili ne, to nije nužno, naravno.

Mene zanima slijedeće za početak; zašto skoro sve aplikacije traže prijavljivanje i upis, evidenciju prije pokretanja app, mnogi bi najvjerojatnije htjeli vidjeti kako uopće izgleda ta aplikacija prije nego ostave svoje podatke.

Zašto je to tako? Meni to izgleda kontraproduktivno, ali možda vi znate bolje? :slight_smile:

Ovo sam pitanje Googlao jednom davno ali sam zaboravio, :smiley: a ionako sam želio otvoriti topic o mobilnim aplikacijama ovdje. :blush:

Napišite molim svoja mišljenja i iskustva o mobilnim aplikacijama. Onaj programer koji će ponuditi svoje usluge pravljenja aplikacije neka napiše što nudi i zašto je to dobro? :smiling_face_with_sunglasses:

Vidiš…ja na primer nikad za sajt nisam imao app za sajt. A sajt mi postoji više od 14 godina. Jednostavno nikad ih nisam voleo nešto preterano, ja sam ona “old school” koja je uvek preferirala da mi posetioci dolaze kuckajući preko googla a ne preko app.

Mada bi možda bilo u neku ruku bolje da sam je imao al eto…šta ja znam

Što se tiče davanja podataka pre je bila dobra fora da se skupe pdoaci email adrese sada ne bih znao zašta će im ti podaci kad testiramo nešto ili app. Možda neka regulativa EU i USA zakona ko će ga znati

1 Like

Nisam ni ja, mada imam par websitea od 20+ godina. :smiling_face:
To znači samo da smo bili mladi, a i net je bio takav. :grinning_face:

1 Like

Upravo tako! Bilo je to neko…ajd da kažem opušteno vreme interneta gde si više žudeo da imaš webisite nego neku lovu od njega crpiš