Pravne obaveze svakog web portala u regiji: GDPR, uvjeti korištenja i politike privatnosti koje morate imati

Objavljeno na: Pravne obaveze svakog web portala u regiji: GDPR, uvjeti korištenja i politike privatnosti koje morate imati - Webmajstori.net

Pokretanje vlastitog web portala, bloga ili foruma u regiji donosi ogromnu slobodu izražavanja, kreativnosti i poslovnog rasta. Međutim, iza kulisa privlačnog dizajna, optimizacije koda i kreiranja sadržaja krije se područje koje webmasteri često zanemaruju ili ostavljaju za sam kraj, a to je pravna usklađenost. U današnjem digitalnom okruženju, ignoriranje zakonskih obaveza više nije opcija, a…

1 lajk

A gdje ti je na forumu :stuck_out_tongue:

Fer pitanje. :blush:
Pravila foruma: Pravila Foruma Webmajstori.net

Cookies su uključeni kad se posjeti webmajstori.net

Pravila privatnosti: Pravila privatnosti - Webmajstori.net

Da ali kad posjetiš forum s google-a ne pitaš me za cookies a kupiš sesije, mjeriš analytics a nisam se složio s tim. Bez obzira što su cookies-i uključeni na glavnom domenu moje mišljenje je da bi trebao i na forumu pitati.

Hvala na konstruktivnom mišljenju.
Tvoj prijedlog je usvojen, sada se cookie consent pojavljuje na vrhu ekrana kada se dođe direktno na forum. :+1:

1 lajk

@Zdenga Opasan si !:grin:

1 lajk

Ja bih to definirao kao “zahtjevan”. :face_with_monocle:
edit: ali nije u krivu. :man_shrugging:
Dobro, podjelit će i on nekad neki svoj sajt ovdje… pa ću ga dočekati sa kolačićima. :sweat_smile:

1 lajk

Moj sajt ne treba kolačiće :rofl::rofl:

Al ozbiljno, trenutni koji pravim ne treba jer samo gsc imam na njemu. Nema reklama nema analytics što će mi ? :rofl:

A dobijem usput ovo.

2 lajka