Znači, prema ovom članku, čak i netko tko napravi na primjer, Amazon aff. sajt na hrvatskom jeziku, može biti tužen od strane zastupnika tog brenda?
Ako slučajno napiše da je ovaj proizvod bolji od nekog drugog proizvoda. Zastupnik se nađe uvrijeđen? ![]()
narod se boji svega. isprepadan jadan sa svih strana. pa narod plaća onim po 200-300 evra za slike sa pexelsa koje su skinuli, zbog jednog mejla.. ne bih skinuo video no bih napravio još 4 isti dan. pa nek tuže pa i da se sudi pa i da se ode u zatvor, ako i to mora ako je sistem takav. ajde ova žena djevojka je trudna pa razumijem izbjegavanje sukoba i stresa. ali ne razumijem što se svak boji svakog mejla
Kad pročitam ovakve vesti i događaje, ponekad me velike i poznate svetske kompanije (brendovi) podsećaju na velike opake predatore, koji samo vrebaju ne bili zaradili (a crkli bi a da ne zarade) još koji dolar preko sirotinje raje.
Smiješno i žalosno istovremeno. Toliko o slobodi govora i slobodnom tržištu
Cim kupim bolji aparat za šišanje od Rowente sto imam snimam klip kakav je krs.
Da dodam da ne bih rekao da ce brzo crci, kupio sam mašinicu 2009 kad sam krenuo gubiti kosu i sa njom se i brijem i šišam evo već 16 godina :(.
Ti si njihov! Priznaj! ![]()
Ako si prije 16g krenuo gubiti kosu, to znaci da workload na kojem je masinica od tada i nije nesto pozamasan ![]()
Jos da je za bradu tako bilo bi ekstra :). Kostala 16 eura.
Na njenom mjestu ne samo da bi video ostavio nego bi još snimio novi u kojem bi ih baš popljuvao. Svatko tko se bavi prodajom usluga ili proizvoda mora biti spreman i na lošu recenziju, a recenzija je osobno mišljenje i dojam o tom proizvodu ili usluzi. Iz ovog teksta se može zaključiti da je ovo što je ta žena objavila bilo njezino mišljenje o proizvodu kojeg je kupila svojim novcem pa ne vidim zašto bi se uopće brinula jer joj je neki tamo nadobudni lakrdijaš poslao pismo u kojem prijeti tužbom za koju nema nikakvih osnova.
Ovim potezom su tek stigli u fokus i dobili daleko negativniju recenziju od tog videa kojeg je ta žena snimila i pod njihovim pritiskom uklonila s neta. Iako do sad nikad nisam snimao video uratke i stavljao ih na net, sad imam želju postati influencer i snimati svoja mišljenja o takvim smećarskim firmama i njihovim proizvodima.
Mislim da je ideja ovdje više vezana za zastrašivanje drugih influensera. Već vidjeno x puta