Moguće fale još neki prijevodi, pa vuče što dohvati. Sredit ce se to…
A korisnici, pa skoro svi stari su tu … al sad tek krećem u lov na nove i imam jako detaljan i zanimljiv plan za to - koji sam čak uspio dobro prodati samo kao plan. (investitorima, jel)
Ukratko, novi CT uz pomoć umjetne inteligencije i racunalne automatizacije moze potpuno samostalno uređivati i održavati up-to-date oglas, ako zna link web stranice tog apartmana.
A hvala tehnologiji, našao sam samo u HR cca 100k takvih izvora, za svijet racunam da ih ima preko 20 milijuna.
Plan je lagano “kucati na vrata” vlasniku po vlasniku, i on će trebati samo reći čarobno “Da, želim” … nakon toga će mu automatski osvanuti oglas na CT i dalje se potpuno autonomno održavati.
P.S. ovi oglasi koji su trenutno u sustavu, još nisu na autopilotu, nego tek importani iz starog sustava u novi tocno onakvi kakvi su bili. Vlasnici će ih uskoro moći prebaciti na autopilot vlastitim odabirom.
Problematika cijele ove priče je bila u tome što se vlasnicima nije dalo održavati kalendar zauzeća (i ostale podatke) za tamo neki “mali” portal koji ne donosi baš puno upita od gostiju.
A potencijalni gost kada dodje na takav portal, pošalje par upita misleći da je smještaj slobodan … i onda brzo dade petama vjetra kada skuži da kalendari uglavnom nisu ažurirani.
To pak vidi google kao velik bounce rate, pa lupi i on ranking “dolje”.
Sada kada krene priča sa ažurnim podacima, vjerujem da će sve krenuti točno kako treba…. A da ne govorim koliko kontenta će nastati, sada kada AI krene dodavati nove oglase - nudit će se vlasnicima i free trial verzije da iskuse “lakoću” imanja oglasa, tako da bi kontenta trebalo svakako biti.
(I neće biti duplicated content, jer AI će raditi rewrite informacija koje će nalaziti vani)
Tako nekako.