Novi/stari forum

Novi forum na staroj domeni sada je online, na zahtjev mnogih nezadovoljnih nedavnom promjenom vlasništva na geek domeni. Domena webmajstori.net otkupljena je od strane nas nekoliko starijih forumaša, u nadi da ćemo joj vratiti staru slavu.

Forum je trenutno u invite-only režimu — registracija je moguća isključivo putem pozivnice koju šalju postojeći članovi. Otvaranje za javnost planirano je u budućnosti.

U međuvremenu, pokušajmo ponovno pokrenuti najpopularnije teme i sve one za koje vjerujemo da im je ovdje mjesto.

Pozovite i druge forumaške veterane ali molim vas diskretno putem privatnih kanala (email, whatsapp, viber, telegram, itd) i bez javnog reklamiranja na drugom forumu!

1 lajk

Pozvah par ljudi pa valjda će se skupiti stara raja….

Ja sam došao putem pozivnice. Veselim se druženju na novoj/staroj adresi

Hvala na pozivu. :partying_face::hugs::hugs::hugs::hugs:

Tko je sada vlasnik mozemo li znati ?

1 lajk

Hvala na pozivnici. Drago mi je da se ovaj community odrzao i nastavlja se dalje razvijati u novom ruhu. Samo naprijed s aktivnostima. Max podrska!

Kao prvi feedback, mislim da bi trebali popraviti email postavke na domeni. Da li je to privremeno rjesenje sto se koristi gmail? Fale unosi za dmarc spf mx u dns postavkama? Ili nesto grijesim? Neki mailovi bi mogli zbog tog ne unosa zavrsiti u spam.

Hvala na pozivnici i sretno!

1 lajk

Zahvaljujem na pozivu.

Pozdrav svima i hvala na pozivu

1 lajk

Mozete li nam reci kojih par starih forumasa su sada iza foruma? Ko je vlasnik foruma, ko su moderatori? Cisto radi transparentnosti, kad se već karta povlaci na stare forumase, te da imamo ideju ko ima pristup licnim porukama da ne bude kasnije neki Mirko Katic.

6 lajkova

Pozdrav svima i zahvaljujem se na pozivu

1 lajk

Hvala na pozivu :slight_smile: Vidim ima i kolega s drugog foruma

Pozdrav svima, nadam se da će zaživiti stari/novi forum

1 lajk

Da li možemo znati ko stoji iza foruma, čisto da odbacimo opciju da je Mirko u pitanju :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hvala i sretno svima.

6 lajkova

To i mene zanima. Vidim da je tajna neka???

1 lajk

Hvala na pozivu. Na forumu sam skratio nick samo.

1 lajk

Novi vlasnici iz privatnih razloga za sad žele ostati anonimni ali neki forumaši kao Anja1, Mentolinho pa i bivši vlasnik vam mogu potvrditi da nitko nelegitiman nije preuzeo domenu.

2 lajka

“Za početak vratite šećer u Orbit”

Pozdrav svima… :100: :+1:

1 lajk

Najbolje bi bilo da tamo obrisemo profile, ako moze. Iz navike ga otvorim…

1 lajk

Ja bi tamo otvorio temu i link na ovaj forum. Nema tamo vise admina, stranac se ulogirao samo da bi postavio banere.

1 lajk