Podijelite svoje omiljene AI stranice

Podijelite web stranice temeljene na umjetnoj inteligenciji koje koristite za generiranje web stranica, bannera, videa itd. Ima ih tisuće za izabrati i sve je teže pronaći besplatne.

Ja trenutno najviše koristim Google AI Studio (aistudio.google.com), oko 80% vremena. Pokazao mi se izuzetno konzistentnim za razne zadatke.

Dok za izradu web stranica/aplikacija lovable.dev i v0.dev

2 Likeova

Koja je razlika između AI STUDIO i GEMINI?

Google AI Studio ima puno više modela, veliki limit i besplatan je

I ja kao Sava. Otkazao sam Claude prije ~pola godine i ostavljam sad pare Googleu.

U zadnje vrijeme koristim Flow i Veo 3, Imagen 4 Ultra, ovaj novi Nano Banana te standardno Google Studio i Gemini 2.5 Pro najvise.

I ti Hellas, snimaš filmove? :blush: Daj nam koji da vidimo. :+1:

Ne znam (ne koristim) nijedan od tih što si naveo. :winking_face_with_tongue:

Losi su klipovi. Jos se igram. Neki dan sam cjelu vece jednu editovao i anja kaze nije to nizasta i obrisem. Uglavnom nisam nisam nista bitno objavio. Kad napravim remek djelo okacicu :).

Ubise me ovi programi za editovanje.

Capcut pola ovih stickera i efekata zakljucano i trazi pro verziju. Search za bilo sta nepostojeci.
Premiere kompleksan nezgrapan. Imam osjecaj ko da atomskom mrava gadjam.
Davinci Resolve izgleda zanimljiv ali za i najmanju neku slicicu moram ici traziti stock.

Tako da ako imas kakvih savjeta oko toga davaj.

Petljaga uglavnom.

Eto vidiš, njemu si pokazao a meni nisi. Mada, i nas dva smo bili dobri i na onom prošlom Forumu, ali i “na onom drugom Forumu“. :smiley: Nema veze, naravno. :slight_smile:

Imam imam, čuj;

Sve je to ništa što si nabrojio, probao sam i ja te, slažem se s tobom, a za mene je prava stvar već sigurno 10-ak godina: Vegas Pro. :+1:
Ni on nije free, ali vjerujem da ćeš (i ti) znati kako tome doskočiti. :grinning_face_with_smiling_eyes:
To je visoko profesionalan alat, trebat će ti nešto vremena i da ovladaš njime, ali isplatit će se sigurno ako želiš editirati video, ali i audio file u videu, za ovo zadnje mnogi ne znaju, vjerujem. :winking_face_with_tongue:

A sve to ti treba jer jedno je napraviti filmić s AI-jem, to i nije teško, a sasvim nešto još dodatno - ubaciti to u video file kao završni rad. :smiling_face_with_sunglasses:

:smiley:
kad bih ti rekao da sam se sa anjom svojevremeno više dopisivao nego čuo sa vlastitom ženom siguran sam da bi složio facu.

Vidiš jedino taj Vegas Pro nisam probao. Javim ti se na PM kad uhvatim vremena.

Šteta jer Vegas Pro je No1 po mnogo čemu, jednostavno sve može ako znaš kako, to ne kažem samo ja nego cijeli niz profi YouTubera. :winking_face_with_tongue:

Javi se slobodno, ali nažalost ti nemam što extra za reći, naravno, uz instalaciju treba ti i Vegas Pro Crack, ali nemam ja toga, :frowning: to su mi namještali stručnjaci, više puta. :blush:

Već je dobar komad posla kad znaš što ti treba, a ti ćeš to riješiti uveren sam, no kako sam napisao, to je samo alat, a potrebno je neko pred znanje i poznavanje pravila za editiranje videa i audia, i kad ga instaliraš, i ovladaš njime.

Ni Vegas nije jednostavan alat, ali je mila majka prema onima što si nabrojio. :winking_face_with_tongue:

Evo ja danas probao taj Google. Mogu reći da mnogo bolje i sadržajnije tekstove daje. Teže ih je skužiti kao AI sadržaj, barem kada ih čovjek čita.

Cons: primjetno sporije radi. U biti kada krene ide to, ali na početku, dok “razmišlja” baš mu treba vremena.

Kakav vam je perplexity ?

Preplexity mi je bio super dok drugi alati nisu imali pristup internetu a sad kad imaju postao mi je nekako beskoristan

Nisi probao ni Filmoru, jako je jednostavna za upotrebu a ima dosta gotovih stvari. Ja sa njom sve radim uz kombinaciju Canve vec nekoliko godina.

3 Likeova

Da, filmora ona je baš super program lak je za naučiti i rukovati s njom.

Bas cu probati Filmoru. U Capcut svaki put kad otvorim svi ovi efekti ispremjestali sadrzaj i onda 10 minuta trazim Fade out, Subscribe button koji uvijek koristim. Probao sam i kdeenlive ali je on onako ko nekad od prije 15 godina i sve pjeske moram ici.

U Filmori lepo imas pretragu pa nadjes, imas paid i free, obelezis koje hoćeš i lagano nadjes. Tranzicija ima milijardu, to sto pominjes fade out itd.

Probao sam juce nervira me to plati ovdje pa plati efekte.

Na kraju sam proveo par sati sa Davincijem i nastavicu sa njim, kad sam pogledao klipove na YouTube i skontao ovo sto ja koristim gdje je i filozofiju rekao bih da je dosta bolji.

Vjeruj mi, nema do DaVincija…

za slike je broj 1 po meni.